Vedlikehold

Vi jobber med 925 Sterling Silver og messing enten gullbelagt, som rent sølv, dekket med emalje, perler eller andre steiner. Det er viktig å ha i tankene at generell slitasje forårsaker en viss levetid i forhold til både gull- og emalje-beleggene. Dette er normalt, og det regnes ikke som en legitim grunn til å klage.
Dessverre er det ikke mulig å forutsi hvor lenge platingen vil vare - det bestemmes av ulike faktorer; pH i huden din, eksponering for kjemikalier (parfyme, hårspray, neglelakk, såpe osv.), fett, høye temperaturer, mengde svette og generell bruk. Du kan alltid gå til din lokale gullsmed og få smykkene dine re-belagt.

Harde overflater

Vi anbefaler på det sterkeste at du tar av ringer hvis du trenger å jobbe med harde gjenstander som verktøy eller hvis du løfter gjenstander med harde overflater.

Håndvask og lotioner

Ta av deg smykkene når du bader og svømmer, men også når du vasker hendene og bruker lotion.

Renhold

Bruk en myk klut ofte for å tørke av fett og smuss for å holde smykkene rene og skinnende - om nødvendig, legg til en dråpe vann.

Sølv rengjøring

Vi anbefaler sølvrenser - men bare for ikke-belagte smykker.

Kjemikalier

Ta av deg smykkene før rengjøring. Klorblekemiddel er svært skadelig - som andre kjemikalier generelt. Parfyme inkludert.

Sport og trening

Ta av deg smykkene mens du trener.

Sollys og luftfuktighet

Unngå å plassere smykkene dine i direkte sollys eller på steder med høy luftfuktighet som bad.

Lagring av smykker

Når du ikke har på deg smykkene, oppbevar den i zipbagen inne i en smykkeboks.