En øredobb om gangen

Vi selger øredobbene våre en om gangen i stedet for i par. Vi tror det er bedre å gi deg sjansen til å blande Candy Shop-brikkene med øredobbene og bøylene du allerede eier. Du kan også velge å lage dine egne kombinasjoner fra vår stadig voksende kolleksjon.

Det hele begynte tilbake i 2016

Tilbake i 2016 hadde vi mange samtaler om hvorfor du alltid blir tvunget til å kjøpe øredobber i par. Hvem har bestemt at øredobber skal brukes symmetrisk? Hva om du vil ha to eller tre forskjellige eller bare en ørepinne i ett øre?

Vi bestemte oss for å prøve å designe basert på denne nye ideen. Øreproppene måtte kunne fungere individuelt. De skal kunne kombineres med hverandre, men også med smykkene du allerede eier. Prisene måtte være lave nok til at du hadde råd til å kjøpe to om gangen.
Og endelig skal vi kunne utvide med mange nye stiler i mange år fremover.

The Candy Shop ble født

Med disse dogmene i tankene hadde vi raskt mange designforslag, og når vi så på tegningene, hadde vi følelsen av å være inne i en Candy Store.
LULU's Candy Shop ble født, og vi lanserte den tidlig i 2017 og har siden utvidet med mange nye og lekne design og kombinasjoner.

I dag er LULU's Candy Shop et av konseptene vi er mest kjent for, og kundene våre kommer tilbake for å handle nye stiler for samlingen sin.

'Less Is Enough' filosofien

Vi kaller hele filosofien bak å selge en øredobb om gangen "Less Is Enough", og du kan lese mye mer om det her.

Ferdigpakket i sin egen smykkeboks

Alle øredobberne i LULUs Candy Shop er forhåndspakket i små smykkebokser som kan brukes til å bære og holde dem inne etter kjøpet. Hver boks har sin egen emballasje som forteller hvilken øredobb som er inni.

Enkelt og greit

Smykkeesken inne i emballasjen.