I samsvar med GDPR søkerens databeskyttelseslov samler LULU Copenhagen inn og bruker våre kunders data, inkludert bruk av informasjonskapsler på nettstedet vårt.

Lulucopenhagen.com.no bruker informasjonskapsler som en måte å holde oversikt over besøket ditt på. Vi bruker også informasjonskapsler for å hjelpe deg med å navigere bedre og enklere mellom seksjoner på nettstedet vårt og for å forenkle dine senere besøk. Vi bruker også informasjonskapsler for å hjelpe annonsene våre med å nå deg på tredjeparts nettsteder og apper. Disse informasjonskapslene administreres av tredjeparts annonsenettverk.
Informasjonskapsler er små datafiler som de fleste nettsteder lagrer på datamaskinens harddisk når du besøker dem. Informasjonskapsler kan inneholde informasjon som hvilke nettsteder du har besøkt. På lulucopenhagen.no bruker vi informasjonskapsler for å få informasjon om hvilke deler av nettstedet du besøker, og med den informasjonen levere innhold som er spesifikt for dine interesser. Du kan alltid stille inn nettleseren og brannmuren din til å deaktivere informasjonskapslene våre, hvis du ikke vil at besøket ditt skal spores. Hvis du trenger hjelp til å se hvordan du deaktiverer og/eller sletter informasjonskapsler på datamaskinen, kan du se hjelpefilen for nettleseren din. Dessverre kan det ha en negativ effekt på din bruk av nettstedet, hvis du velger å ikke bruke informasjonskapsler.

Her er en liste over noen av informasjonskapslene nettstedet vårt bruker:

Informasjonskapslene som brukes på lulucopenhagen.no, holder ikke oversikt over eller leser informasjonskapsler som er opprettet av tidligere besøkte nettsteder fra datamaskinens harddisk.
Du kan alltid be om å få se personopplysningene dine lagret av oss ved å fylle ut skjemaet på siden "Mine personopplysninger" her.
Du vil da motta en lenke i e-posten din der du kan se dataene. Du kan også be om en redigering av dataene hvis de er feil. Du kan også be om at dataene dine slettes, men husk at vi ikke kan slette dataene dine før garantiperioden for produktene dine er utløpt.

Når det gjelder all annen bruk av data, kan du lese våre retningslinjer for personvern her.