Less Is Enough

Kjære deg.

Slutt å kjøpe ting du ikke trenger.
Jorden kan ikke holde tritt med motehastigheten, og det vet du!
Bruk tingene dine på nytt. Bland dem. Match dem. Lag litt magi.
Bruk dem en sesong til.
Og hva er årstider?
Det er du som bestemmer hva som er mote - ikke oss!
Så ta kraften tilbake!
Slutt å kreve nye stiler hver uke.
Slutt å kjøpe ting bare for Instagram.
Stopp deg selv og still spørsmålet:
Vil jeg virkelig ha dette nye moteelementet? 

Less Is Enough

Dette er vår uttalelse og vi mener det!

Vi er et smykkefirma som selger ting du i utgangspunktet ikke trenger. Ikke for å overleve uansett. Så hvordan kan vi si og tro og gjøre en virksomhet bygge på denne uttalelsen?

Vel, det er 100% sant at du kan leve uten smykker. Du kan leve uten mange ting som vi omgir oss med. Men det betyr ikke at vi vil slutte å transportere mennesker rundt om i verden, slutte å bruke klær eller slutte å bruke internett. Det betyr at vi alle trenger å bli mer samvittighetsfulle forbrukere.

Vi må tenke hardere hver gang vi kjøper ting. Vi må se på bærekraft og bli bedre å resirkulere og kjøpe med vår fremtidige jord i tankene.

Vi designer smykker fordi det er vår virksomhet. Det er det vi er gode på. Vi må gjøre det vi kan for å leve opp til en bedre fremtid, men vi vil også at du som kjøper mote skal ta et større ansvar.

Dette er grunnen til at vi ber deg om å stille deg selv et spørsmål hver gang du kjøper et moteelement: Vil jeg virkelig ha dette moteelementet? Elsker jeg det og bruker det igjen og igjen, eller kjøper jeg det bare fordi det er i salg? Eller å bruke den bare én gang? En ørepinne kan legge like mye til utseendet ditt som et par, og kanskje du allerede eier eller er i stand til å låne et halskjede som passer med det nye anhenget ditt?
Hvis du nå, etter at du har lest vår uttalelse, lener deg tilbake med en følelse som sier: "Vel, jeg trenger egentlig ikke denne nye tingen i kurven min, jeg vil bruke smykkene som jeg allerede eier en annen sesong!" ... Vel, da vil vi være både glade og stolte, for noen ganger er mindre nok.

En ørring, en eske, en god idé

Vi får av og til spørsmål om hvorfor vi pakker hver øredobb i hver sin boks, og om vi ikke synes det er bortkastet ressurser?Vi forstår at det kan virke overveldende å åpne en fin og robust eske og så finne én liten øredobb i den. . Men det er faktisk en hel del gode grunner til at vi har valgt å gjøre det på denne måten. Samlet sett gir vi muligheten til å spare på naturressurser, men vi gir også for å forlenge levetiden til produktene.

Muligheten til å velge

Hele grunnen til at vi selger øredobber enkeltvis er for å gi kundene våre muligheten til å bare kjøpe én øredobb – i stedet for 2 like. Mange ønsker i dag å blande opp looken sin, og ønsker derfor muligheten til å kjøpe en enkelt ny øredobb til kolleksjonen. Derfor vil vi ikke selge i par og tvinge noen til å kjøpe mer enn de trenger. Ønsker du et par, kan du alltid be om å få øreringene lagt i én boks – eller ingen i det hele tatt – hvis du kjøper dem hos våre forhandlere.

Langt liv

Eskene vi leverer øredobbene i er viktige for produktets levetid. Esken er ikke et engangsprodukt som må kastes etter kjøp. Oppbevaring av smykker unna sollys, oksygen, fuktighet, varme osv. forlenger levetiden. Boksene er derfor en viktig del av produktene våre. I tillegg er de laget av papp for gjenvinning – og ikke av plast. Boksen er laget i god kvalitet. Den er slitesterk, så den kan tas med i vesken hvis du skulle få lyst til å bytte smykker i løpet av dagen.

Mindre ekstra emballasje

Rundt hver eske av våre Candy Shop øreplugger er det et hylse - også laget av papp. Hylsen viser hva esken inneholder og all produktinformasjon. Det er også strekkoder på hylsen som gjør at butikkene ikke trenger ekstra merking i form av f.eks. plast og klistremerker.

Samme boks

Vi bruker én størrelse til alle øredobber og noen ganger er det for mye plass til en liten øredobb, andre ganger passer de akkurat. Men sannheten er at vi har øredobber i mange størrelser. Våre Candy Shop øredobber måler mellom 1,2 cm - 7 cm. Vi ser fordelen med å bruke samme boksstørrelse i optimaliseringen av råvarene i produksjonen, men også i emballasjen når vi distribuerer videre ut i verden. Her kan vi lettere utnytte hele godskassen. I tillegg kan vi også nøye oss med å produsere én skjerm, slik at vi kan vise og enkelt fortelle historien om universet vårt.

Alternativer og fravalg

Vi håper du er enig i våre vurderinger angående emballasjebruk. Husk at du på vår nettbutikk har muligheten til å klikke alle esker fra smykkekjøpet ditt - med unntak av våre ferdigpakkede Candy Shop øredobber. For hvert sett med bøyler, armbånd osv. vil en gaveeske bli lagt til handlekurven din. Du kan velge mellom det hvis du ikke trenger det. Hvis du kjøper dine LULU øredobber fra våre fysiske forhandlere, har du muligheten til å velge bort eskene helt, og butikken kan bruke eskene til våre andre produkter. Vær imidlertid oppmerksom på den enkelte forhandlers returregler dersom det er en gave. Tusen takk for interessen for emballasjebruk, og takk for at du har lest så langt.

Lokal opprinnelse

Vårt smykkedisplaysystem er laget av stål. Det er 19 forskjellige elementer for å vise de mange forskjellige typer smykker. Vi har valgt å produsere lokalt i Danmark - nærmere bestemt på Jylland - både på grunn av den høye produksjonskvaliteten, men også for å redde klimaet fra unødvendig forurensning gjennom en lang transport.

Fra godt til flott

Vi samarbeider tett med Force Technology som representerer Det danske nasjonale analysekontoret for å sikre renheten av sølv, gull og ruthenium som brukes i våre produkter. LULU monogram stempel som vises på de fleste av våre smykker er vår visuelle garanti for ved lov regulert høy kvalitet.

Sterling Silver 925-stempelet er et sertifiseringsstempel levert av våre produsenter for garantier for ekte materialer.

Vi skaper med en langvarig kvalitet i tankene - både i tidløs design og materialer av høy kvalitet og finish. Dette er fordi vi ikke tror på korte varige motetrender som du bare bruker en sesong.

Våre webservere kjører på vinddrevne turbiner, noe som betyr at energien som brukes på besøket ditt er 100% fornybar. Nettbutikken vår kjører på Google Cloud, som er 100 % karbonnøytral, matchet av fornybar energi.

Men det er også områder der vi kan gjøre det enda bedre:

Vi kan jobbe enda hardere med å snu enda mer av frakt-, post- og pakkeforsendelsene våre grønne.

Vi kan kreve enda mer av emballasjen og innpakningen i organiske, biodynamiske, resirkulerte eller andre miljøvennlige materialer og produksjonsteknikker for å bli enda renere og mer miljøvennlige.

Med vennlig hilsen fra LULU-teamet.