Garanti

LULU Copenhagen tilbyr 2 års garanti på alle våre produkter. Dette følger danske lover og standarder. Du er forpliktet til å vise et bevis på kjøpsdato og bevis på at du kjøpte det direkte fra oss.

Feil

Feil som er relatert til produksjon eller frakt dekkes av LULU Copenhagen, men feil som skyldes uhell eller normal eller ekstrem slitasje er utelukkende kundens ansvar. Dette er for eksempel tap av gull eller ruthenium plating og ødelagte kjeder. En produksjonsrelatert feil vil i de fleste tilfeller vises veldig raskt etter at produktet er tatt i bruk.

Returner klager

Hvis du har et garantiproblem eller en klage på et produkt, må LULU Copenhagen inspisere feilen sammen med produksjonen og i samarbeid avgjøre om vi er enige med klagen din eller ikke. Du vil alltid ha rett til å klage til Forbrugerklagenævnet, og vi vil alltid følge deres beslutning.
Les mer om dine juridiske rettigheter når du kjøper online her: https://www.forbrug.dk/raad-og-rettigheder/e-handel/fortrydelsesret-og-klager/
For å forhindre svindel er vi juridisk forpliktet til å refundere returbeløpet til samme kredittkort eller PayPal konto som bestillingen ble lagt inn fra. Vi krever retten til å holde refusjonen til vi har mottatt varene og til vi har avtalt at refusjonen er rettferdig eller til en juridisk klage er avgjort.

Returperiode

Vi tilbyr et 30 dagers returalternativ. Les hele retningslinjene våre for return på siden Retur her. Vær oppmerksom på at du skal dekke kostnadene for returforsendelsen tilbake til oss, og at du er eneansvarlig for at varene skal returneres i original stand. Hvis du nekter å motta varene når de leveres til deg, vil LULU Copenhagen belaste beløpet som tilsvarer fraktkostnadene for returleveringen.

Retningslinjer for retur

Vi anbefaler en pålitelig pakketjeneste med en forsikring av verdien av varene og en sporings-/garantileveringstjeneste som UPS, GLS eller PostNord. Vær oppmerksom på at når du har kjøpt en vare, eies den av deg, og kvaliteten og tilstanden til varen er ditt ansvar til den når LULU Copenhagen. Bare unntak for varer som ikke kan returneres og refunderes er hvis LULU Copenhagen har laget smykker spesielt for deg eller spesielt modifisert det, slik at det ikke er egnet for å bli solgt til andre mennesker. Ved dansk lov har du som kunde lov til å nøye inspisere og se på et smykke før du returnerer det for refusjon, så lenge varen og emballasjen er i sin opprinnelige tilstand når vi mottar den. Hvis varen eller emballasjen er skadet, brukt eller forskjellig fra når den leveres, har vi lov til å holde tilbake og beholde en sum av beløpet som tilsvarer tapet vi vil få for videresalg av smykkene i sin nå brukte tilstand. Det er utelukkende opp til LULU Copenhagen å definere denne summen. Hvis smykkene eller emballasjen er for skadet til videresalg, har LULU Copenhagen juridisk fullmakt til ikke å refundere noe av summen. Hvis du ønsker det, kan du lese mer om den danske refusjonsloven her (på dansk). Når vi mottar varen i perfekt stand, vil vi refundere betalingen via omvendt overføring. Vi kan ikke overføre beløpet til en annen konto eller kredittkort. I henhold til dansk lov er vi forpliktet til å gjøre det innen 14 dager etter at vi mottar og inspiserer tilstanden til den returnerte varen. Hvis smykkene som mottas ikke er i perfekt stand, og en del av pengene ikke skal refunderes, begynner maksimalt 14 dager for omvendt overføring fra dagen da den reduserte refusjonen er bestemt og har blitt kommunisert til kunden via e-post. Forvent 3-5 virkedager fra datoen returen din behandles for at returkreditten skal vises på bankkontoen din. Vær oppmerksom på at noen lokale banker og kredittkortselskaper legger til et gebyr for overføring av penger, og vi kan ikke holdes ansvarlig for dette gebyret. Husk også at bankoverføringer ofte tar flere virkedager å fullføre. Vær oppmerksom på at hvis en pakke ikke hentes fra leveringslokasjonen og returneres til oss, må vi belaste returforsendelsesgebyret fra betalingen din før vi returnerer resten av pengene.

Frakt

Håndtering 2-4 dager. I enkelte perioder i løpet av året kan håndteringen være lengre. Vi tar også forbehold om force majeure situasjoner. På spesialbestillinger vil det være en spesiell leveringstid. Når det gjelder fraktdetaljer som fraktpriser og leveringsdetaljer, kan du lese siden Frakt her. Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å komme i kontakt med oss her.

Bruk av data og beskyttelse av dine data

Ved å bruke nettstedet vårt godtar du vilkårene, inkludert vår bruk av data som er beskrevet i våre retningslinjer for personvern. Du kan lese det i sin helhet her.
Nettstedet bruker informasjonskapsler og ber om din tillatelse til å gjøre det når du går inn på nettstedet første gang. Du kan lese hele retningslinjene for informasjonskapsler her.

Betaling

Vi aksepterer de fleste kredittkort, Vipps, Klarna og PayPal.
I henhold til dansk lov omhandler vi betalingen etter at varen er sendt og ikke før. Vi oppbevarer ikke betalingsinformasjonen din. Betalingstransaksjonene dine behandles og håndteres av tredjepartsleverandøren som en avtale mellom dem og betalingsleverandøren og banken din. Etter dansk lov må du bli enige om våre vilkår og betingelser før betalingen kan plasseres.

Priser

Alle priser på nettstedet er inkludert en 25% merverdiavgift (mva) og vises i norske kroner (NOK).

Ordrerbekreftelse

Etter å ha lagt inn en bestilling på nettstedet, vil du kort tid etter motta en bekreftelse på e-post. Hvis du ikke mottar det, kan du sjekke spamfilteret for e-post. Når bestillingen din sendes, vil du igjen motta en bekreftelses-e-post med sporings-ID-en din.

Sporing

Alle pakker leveres med sporings-ID. På denne måten kan du alltid spore hvor forsendelsen din er.